Doosan breidt 7-serie wielladers uit met DL 220-7 en DL 250-7.

Doosan lanceert de nieuwe DL220-7 en DL250-7 wielladers

De nieuwe DL220-7 en DL250-7 wielladers zijn gelanceerd door Doosan Infracore Europa en zijn de laatste modellen van de prijs winnende DL-7 wiellader series. Zoals de bestaande modellen zijn de DL220-7 en de DL250-7 geïntroduceerd met het nieuwe generatie design en Stage V motor die zorgt voor een hogere productiviteit, betere efficiëntie van de brandstof en lage onderhoudskosten. Dit in combinatie met een geweldige ervaring voor de machinist.Charlie Park, CEO van Doosan Infracore Europa zegt: ‘’We zijn heel blij met de positieve reacties die we eind vorig jaar hebben ontvangen na de launch van de eerste zeven modellen van de DL-7 wiellader series. De nieuwe DL220-7 en de DL250-7 hebben precies dezelfde innovaties als de andere -7 modellen. Dit zorgt ervoor dat de modellen beschikken over een geweldig comfort voor de machinist, een zuinige motor en een zeer goede productiviteit en duurzaamheid.

Meer mogelijkheden voor hydraulische uitrustingsstukken

De DL220-7 en de DL250-7 wielladers hebben soepele en snel reagerende hydraulica. Ze zijn aangebouwd zoals normaal met één derde regelventiel met instelbare doorstroming. Een vierde regelventiel is beschikbaar als optie op beide modellen. Machinisten kunnen de hydraulische onderdelen makkelijk en comfortabel besturen door middel van de schakelaar op de joystick. Ook zijn er verschillende soorten banden beschikbaar voor alle omstandigheden. Daarnaast is er ook een optie om 300 kg extra contragewicht toe te voegen. De standaard capaciteit van de bak van de DL220-7 en de DL250-7 zijn 2,3 en 2,5m3. De Z-kinematiek zorgt voor hoge liftcapaciteit, vooral voor zware materialen. Beide machines zijn beschikbaar als HL versies met verlengde lift arm (long boom versie) en 300 kg extra contragewicht. Hierdoor kan de machine nog hoger dumpen en dit zorgt voor een grotere diversiteit aan mogelijkheden

Verbeteringen
De DL220-7 en de DL250-7 wielladers zorgen voor betere prestaties, verbruiken minder brandstof en bieden een uitstekend zicht voor de machinist door het ruime, ergonomische ontwerp van de cabine. Door middel van de verbeteringen aan de aandrijflijn kan de machine nu 11% sneller rijden wat zorgt voor snelheden tot een maximum van 40 kilometer per uur. De DL220-7 en de DL250-7 wielladers zijn vanuit de fabriek geïnstalleerd met de nieuwste versie van draadloze DoosanCONNECT systeem. Het DoosanCONNECT systeem is ontworpen om gedetailleerde informatie over de machine door te geven aan de eigenaar waar en wanneer dan ook. Hierdoor heeft men altijd de beschikking over de meest recente machinegegevens en is het mogelijk sneller storingen op te lossen. Waardoor mogelijke stilstand tot minimum wordt beperkt. Voordeel is dat klanten ook beter kunnen zien wanneer de wielladers aan onderhoud toe zijn zodat op tijd servicebeurten ingepland kunnen worden en dealers daarop hun monteurs kunnen inplannen.

 

Anema Arum

tel +31 (0)517 641 329

http://www.anemabv.nl

 

Nijland Service B.V.

tel. +31 (0)547 291 291

http://www.nijlandservice.nl

 

ELM Bouwmachines B.V.

tel. +31 (0)10 200 43 83

http://www.elmbouwmachines.nl

 

Snippe Erica B.V.

tel. +31 (0)591 301 641

http://www.snippe-erica.nl

 

Importeur België:

SEMAT Interparts NV

tel. +32 (0)9 222 57 86

http://www.semat-interparts.be

 

Keymaco NV

tel. +32 (0)89 37 79 37

http://www.keymaco.com