Kovaco elektrische schrankladers

Troost Machinehandel B.V. nieuwe dealer Kovaco Electric

Om de klant maximaal te kunnen (blijven) bedienen is het leveringsprogramma van machine van Trootst uitgebreid met de volledige elektrische schrankladers van Kovaco Electric. De machines van Kovaco zijn de eerste volledig elektrische schrankladers ter wereld en worden geleverd in twee verschillende uitvoeringen: Elise 900, en MiniZ 400. De schrankladers zijn stil en compact en zijn dus prima geschikt voor het werken in kleine ruimtes en hebben geen uitstoot. Zeker bij inzet in gebouwen en vooral renovatiesloop en leegsloop van gebouwen, worden strenge eisen gesteld en mogen er geen dampen zijn met schadelijke stoffen. De elektrische machines van Kovaco Electric hebben eenzelfde vermogen als dat van vergelijkbare dieselvarianten en leveren dus niet in op kracht en prestaties.

Elise 900

De Elise 900 is een volledig elektrische schranklader en de enige in zijn soort. De machine is compact en heeft een accucapaciteit waar mee tussen 6-8 uur gewerkt kan worden. De schranklader wordt aangedreven door drie elektromotoren met elk een vermogen van 9,8 kW. Het draagvermogen ligt op 900 kg.. De maximale kieplast van de Elise 900 schranklader bedraagt maar liefst 1.800 kg. De maximale giekhoogte is 3,4 meter. De elektrische schranklader is stil, heeft geen uitstoot en kan prima uit de voeten in krappe ruimtes en uitermate geschikt voor sloopwerk. Ook voor overslagwerk in havens zijn de Kovaco Electric machines een uitkomst omdat de machines geen uitstoot hebben en duurzaamheid in havens bij de werkzaamheden ook steeds belangrijker wordt.

MiniZ 400

De MiniZ 400 is nóg compacter dan de Elise 900 en tevens stil en emissievrij. De schranklader is perfect voor het werken in krappe (binnen)ruimtes. Ook dit model is volledig elektrisch en wordt door drie 2,7 kW elektromotoren aangedreven. De machine heeft een draagvermogen van 400 kg en een kiepvermogen van 800 kg en is daardoor prima in staat voor de wat lichtere werkzaamheden. De accuduur ligt tussen de 4 en 8 uur.

Informatie:

Troost Machinehandel B.V.
tel. +31 (0)186 202 662
http://www.troostbv.com

MasTwin B.V.
tel. +31 (0)85 073 60 90
http://mastwin.nl

Video van de Kovaco Electric Elise 900 schrankladeer: