Duurzaam compact en mobiel

Sany SY 155W en SY 155U graafmachines hebben nu EU Stage 5 motor.

Met de mobiele 15 ton SY 155W mobiele graafmachine en de compacte graafmachine SY155U binnendraaier heeft SANY zich goed gepositioneerd in zowel mobiele als rupsgraafmachines in de 15 ton gewichtsklasse voor Europa. Dankzij de laatste update voldoen de graafmachines aan de strengere emissiegrenswaarden voor stikstofoxide, koolmonoxide, koolwaterstoffen en fijnstof die binnen de EU gelden. Kortom de uitlaatvoorschriften van Stage V. Daarbij kiest de fabrikant bewust voor dieselmotoren van Deutz en Isuzu.

Voor SANY-klanten betekent de nieuwe schone motor van de twee succesvolle modellen SY155W en SY155U naar Stage V specifiek het volgende: meer toepassingen, met name in grootstedelijke gebieden, en meer kansen op het gebied van inkoop. De bewezen voordelen van beide compacte units blijven echter hetzelfde.

De Sany SY155W brengt hoge prestaties naar de snelwegen

De mobiele graafmachine van 15 ton maakt indruk in de civiele techniek, op stedelijke bouwplaatsen of in de tuin- en landschapsarchitectuur dankzij zijn flexibiliteit – allemaal op banedn. Het grote voordeel: met één mobiele graafmachine kunnen moeiteloos korte afstanden naar het volgende bouwproject worden afgelegd. Ook het hydraulisch systeem heeft zijn waarde bewezen. Het omvat bijvoorbeeld de omschakeling van de arm naar de bakcilinder, de voorbereiding van het hydraulische snelwisselsysteem en beide extra hydraulische circuits. Om te ontmoeten specifieke Europese eisen heeft SANY de arm geïmplementeerd als verstelbare giek. Natuurlijk zijn de machines ook geschikt voor het werken met draaikantelstuk wat in deze klasse zo goed als standaard is geworden en veel gebruiksgemak en efficiency oplevert.

Stabiel, ook bij kleine zwenkradius

Het machineconcept van de SY155W is zo geavanceerd dat de graafmachine onder alle omstandigheden stabiel blijft. Zelfs als de draaicirkel minimaal is. De feedback van de klant is, niet verwonderlijk, positief vanwege een hoge mate van stabiliteit tijdens gebruik biedt beslissende voordelen. Sany heeft de mobiele graafmachine in de markt zeer goed getest en goed geluisterd naar de veeleisende Europese gebruikers. Zodat ook de Nederlandse machinisten er goed mee kunnen werken.

Sany SY 155U is geschikt voor locaties met beperkte werkruimte

Zelfs de compacte graafmachine SY155U is nu nog milieuvriendelijker als er op bouwplaatsen in Europa hard wordt gewerkt. De 15 tons binnendraaier op rupsen is zeer populair in Europa en wordt in grote getallen verkocht. Het heeft de voorkeur voor gebruik in grondwerken, voor laadwerkzaamheden en in de wegenbouw. Het is hiervoor perfect ontworpen omdat het dankzij de korte zwenkradius over de achterzijne minder ruimte nodig heeft om zijn volledige prestaties te benutten en toch stabiel blijft. Het zorgt ook voor meer veiligheid op bouwplaatsen en bij werken langs wegen omdat het risico dat iets of iemand geraakt wordt door graafmachine aan de achterkant weg genomen is.

Perfect uitgerust, rechtstreeks uit de fabriek

Of het nu een 15 tons Sany graafmachine op rupsen of op banden betreft, degraafmachines zijn bij SANY standaard af fabriek buitengewoon goed uitgerust. De twee extra stuurcircuits reageren volledig proportioneel op bewegingen op de joystick. Uitstekend comfort aan de machinist tijdens de dagelijkse werkzaamheden wordt onder meer geboden door de luchtgeveerde stoel en een radio met luidsprekersysteem. Een camera en LED-werklampen bieden extra veiligheid en verbeteren het zicht rondom, ook tijdens lange werkdagen en in de nacht.

Beproefde componenten van hoge kwaliteit

Vanaf het begin heeft SANY vertrouwd op kerncomponenten van gerenommeerde fabrikanten. De focus ligt hier op betrouwbaarheid en beschikbaarheid van reserveonderdelen. Dit geldt in het bijzonder voor de SY155W en de SY155U. Componenten van Bosch Rexroth (rijaandrijving), van ZF (assen) of van Deutz/Isuzu (motor) zijn in deze modellen gemonteerd. Beide machines zijn nu verkrijgbaar bij de vertrouwde dealers. Voor Nederland is DNL Machines & Equipment de importeur van Sany grondverzetmachines en België is Palmaers Grondverzetmachines de verdeler. Wat de Sany machines zeer aantrekkelijk maakt is de prijs-kwaliteitverhouding. Wat klanten zeker vertrouwen moet geven in de machines is de 5 jaar of 10.000 uur garantie welke wordt gegeven.

Informatie:

http://www.sanyeurope.com

Importeur Nederland:

DNL Machines & Equipment B.V.
tel. +31 (0)182 383 932
http://www.dnlonline.nl

Dealer:

Jousma’s Machinery
tel. +31 (0)6 227 25 891
http://www.jousmasmachinery.nl

Importeur België:

Palmaers Grondverzetmachines
tel. +32 (0)89 50 17 75
http://www.palmaersgrondverzetmachines.be

Dealer:

ETS Machinery
tel. +32 (0)492 61 51 61
http://www.ets-machinery.be