Troost Machinehandel Demo Dag 2022

Troost Machinehandel B.V. toont nieuwste machines van o.a. Case, Terex Ecotec, Terex Cranes, Kovaco, Tobroco-Giant op Demo Dag in Numansdorp.

Zaterdag 12 november organiseerde Troost Machinehandel B.V. uit Numansdorp een zeer goed bezochte Demo Dag. Waar klanten kennis konden maken met de nieuwste machines uit het zeer uitgebreide leveringsprogramma van grondverzet- en recyclingmachines en hijskranen. Waarbij de nieuwste Case graafmachines en wielladers dan ook zelf aan de tand konden worden gevoeld. De Demo Dag werd gehouden op de locatie van Schot Groep aan de Rijksweg 100 in Numansdorp in plaats van de eigen huidige locatie aan de Chr. Huygensstraat. Daar is niet de ruimte en gelegenheid om met machines zelf aan de gang te gaan. De locatie aan de Rijksstraatweg biedt ruimte en gelegenheid volop.

De locatie is voor velen geen onbekend terrein, want vroeger was dit waar Troost Machinehandel gevestigd was en later verhuist is naar een nieuw pand met nieuwe werkplaats enkele honderden meters verderop. De weersgoden waren zeer goed gezind en de zon scheen volop wat de Demo Dag tot een groot succes heeft gemaakt en op vele bezoekers mocht rekenen. Case stond dan dit keer niet op de Bauma 2022 en de TKD kon dit jaar ook niet door gaan. Terwijl Case toch vele nieuwe en verbeterde modellen minigravers, graafmachines en wielladers heeft geïntroduceerd. Tevens is Troost dit jaar importeur geworden van Terex Cranes en verkoopt men nu de Terex ruwterreinkranen en snelmontagekranen.

Bouwmaterieelbenelux.com was vanzelfsprekend aanwezig en toont hier dan dan ook een uitgebreid fotoverslag van de Troost Machinehandel Demo Dag 2022.

Informatie:

Troost Machinehandel B.V.
tel. +31 (0)186 202 661
http://www.troostbv.com