Epiroc komt met 2 nieuwe vergruizers met Performance Booster

Epiroc DP 2320 en DP 4220 vergruizers zijn krachtpatsers voor de sloop!

Epiroc, een toonaangevende leverancier van innovatieve aanbouwdelen en oplossingen voor de bouw-, sloop-, recycling en mijnbouwindustrie, introduceert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment vergruizers: de nieuwe Epiroc DP 2320 en DP 4220 met Performance Booster. De DP 2320 roterende vergruizer is geschikt voor graafmachines met een gewicht van 18-29 ton en heeft een bedrijfsgewicht van 2.350 kg. De grotere DP 4220 vergruizer is geschikt voor graafmachines met een eigen gewicht van 38-57 ton en heeft een bedrijfsgewicht van 4.220 kg.

Uniek: Eén behuizing, twee versies.

De roterende vergruizers van Epiroc kenmerken zich doordat de Performance Booster achteraf kan worden ingebouwd op bestaande aanbouwdelen. In tegenstelling tot andere vergruizers op de markt die verschillende behuizingen nodig hebben om de belasting van een power booster aan te kunnen, ondersteunt het slanke, modulaire ontwerp het extra vermogen moeiteloos.

De voordelen van de Performance Booster op een rij:

1. Meer kracht: de Epiroc Performance Booster verhoogt de prestaties van de vergruizer met maximaal 20%, waardoor taken sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd.
2. Snellere sluitingstijden: De Performance Booster verhoogt niet alleen de prestaties, maar minimaliseert ook de cyclustijd voor het openen en sluiten van de vergruisbek tot 25%, waardoor de productiviteit op de werkplek toeneemt.
3. Brandstofefficiëntie: Een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik van graafmachines tot maar liefst 35% is mogelijk. Waardoor Epiroc roterende vergruizers met Performance Booster een duurzame en kosteneffectieve oplossing zijn en belangrijke factor zijn bij duurzaam slopen.

DP 2320 en DP 4220 vergruizers: krachtpatsers voor de sloop.

Beide nieuwe modellen bieden nauwkeurige bediening en indrukwekkende breekkracht. Hun slanke, modulaire ontwerp elimineert de noodzaak van bescherming van de zuigerstang, en de eindeloze hydraulische rotatie van 360° zorgt voor een optimale positionering en nauwkeurige bediening op de sloop- en recyclinglocatie.

Veelzijdigheid opnieuw gedefinieerd.

Epiroc vergruizers zijn uiterst veelzijdige aanbouwdelen die zowel sloopwerkzaamheden als het secundair verkleinen van sloopmateriaal aankunnen. Deze efficiëntie maakt recycling en hergebruik van materialen mogelijk, waardoor de DP-sloopvergruizer van Epiroc een alles-in-één oplossing is voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Informatie:

http://www.epiroc.com

Importeur Benelux:

Saes International B.V.
tel. +31 (0)495 561 959
http://www.saes.nl