Sany Europe meldt positieve resultaten na Bauma 2022

Sterke aanwezigheid van Sany op Bauma als verdere mijlpaal voor de vestiging op de Europese markt

Na het uitstel naar oktober vanwege de pandemie werd reikhalzend uitgekeken naar de bauma 2022. Voor Sany Europe was dit ook zeker het geval omdat dit jaar de fabrikant nog duidelijker de aanwezigheid van de Chinese fabrikant in Europa wilde benadrukken en de ambities voor Europa. Wat een duidelijk signaal afgaf van haar sterke groei. Met velen nieuwe modellen machines welke speciaal voor de Europese markt ontwikkeld zijn en aan de veeleisende wensen van Europese gebruikers voldoen. Zo presenteerde de fabrikant de nieuwe SW 305 en SW 405 wielladers, de STH 1440 en STH 1840 verreikers, de SMHW 48G5 mobiele overslagmachine, compacte tandemrolwalsen en SY 19E elektrische minigraver. Ook op gebied van kranen en funderingsmachines had men nieuws. Zo toonde de fabrikant de nieuwe SAC 600E mobiele telescoopkraan, de SR 285M funderingsmachine en elektrische SCE 800TB-EV telescoopkraan op rupsen. Uit de zeer positieve reacties op de beursstand van Sany bleek dat deze nieuwe modellen machines uitstekend voldoen en beantwoorden aan de wensen van de Europese klanten. Ook in de Benelux timmert de fabrikant flink aan de weg en zien we steeds meer Sany grondverzetmachines en hijskranen verschijnen.

Goed bezochte “bouwplaats”

In totaal trok de beurs in München bijna een half miljoen bezoekers uit meer dan 200 landen. En velen stroomden naar de nieuwe beursstand van Sany. Het beursgebouw met de indeling van een uit de kluiten gewassen container en het authentieke bouwplaatsgevoel trokken bezoekers, waardoor de stand alle beursdagen goed bezocht werd – men voelde zich er duidelijk “thuis”. Naast het design van de stand waren natuurlijk ook de vele nieuwigheden, die – net als de andere machines – in het beste licht werden gepresenteerd een bron van enthousiasme. Het uitgebreide portfolio en de vooruitzichten op wat we de komende jaren van Sany kunnen verwachten, werden ook zeer positief onthaald. De hoge kwaliteit van het publiek vanuit zakelijk oogpunt bleek uit de intensieve uitwisseling tussen experts. Al met al was de beursoptreden voor contactpersonen en lokale dealers een duidelijk statement dat Sany tot de leidende bouwmachinefabrikanten in Europa kan worden gerekend.

Blijf groeien met een sterke partner

Vanuit het oogpunt van Sany was de beurs niet alleen een belangrijke showcase voor het gehele machinepark uit de bouwsector, ook andere machines zoals een overslagmachine en de geheel nieuw ontworpen verreiker die onder Europese leiding werd ontworpen, werden breed gedragen. tentoongesteld. De vakbeurs was een uitermate succesvol platform om het merk als betrouwbare en toekomstgerichte partner aan een breed publiek te presenteren. Ook Timm Hein, European Marketing Manager, zag de bauma als een plek voor persoonlijke dialoog en directe feedback: “In interessante en constructieve gesprekken met gebruikers, servicepartners en bedrijven hebben we belangrijke impulsen voor de toekomst kunnen oppikken. In deze context is de feedback van gebruikers over het product voor ons net zo belangrijk als de fundamentele oriëntatie van de bouwsector om in de toekomst passende oplossingen te bieden. In lijn met ons beursmotto Blijven groeien met een sterke partner hebben we onze handels- en klantrelaties verder kunnen uitbouwen.”

In Europa, voor Europa, met Europa

Als een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van bouwmachines is Sany actief op alle continenten. Als het gaat om het personaliseren van zijn machines, sluit Sany Europe geen compromissen. In nauw overleg met experts uit de branche en in direct contact met gebruikers uit het veld worden de machines tot in detail op maat gemaakt om te voldoen aan de eisen in Europa. De eigen ontwikkelingsafdeling van het bedrijf draagt hieraan bij – evenals de geplande uitbreiding van de productie in het Duitse Bedburg in de toekomst. Erkenning en lof van de professionele bezoekers tonen aan dat dit precies de juiste manier is om de acceptatie van het merk in Europa verder te bevorderen.

Informatie:

http://www.sanyeurope.com

Importeur Sany hijskranen en funderingsmachines:

Sany Cranes Services
tel. +31 (0)252 255 255
http://www.sanycranes.services

Importeur grondverzetmachines Nederland:

DNL Machines & Equipment B.V.
tel. +31 (0)182 383 932
http://www.dnlonline.nl

Importeur België:

Palmaers Terramax
tel. +32 (0)89 50 17 75
http://www.palmaersgrondverzetmachines.be

Video: