Aftellen naar Bauma 2022 is begonnen.

Over 2 weken start ‘s werelds grootste bouwmachinebeurs en is opbouw in volle gang.

Transporteurs, heftrucks, kranen, machine- en installatiedelen en opbouwteams in het midden: De bouw op het buitenterrein van de bauma, die van 24 tot 30 oktober in het beurscentrum van München plaatsvindt, is in volle gang. Op 11 oktober starten andere spannende segmenten in de 18 hallen met hun bouwfase.

Meer dan 3.100 exposanten uit ongeveer 60 landen

Meer dan 3.100 exposanten uit ongeveer 60 landen worden verwacht op ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor bouwmachines, bouwmateriaalmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen en bouwmachines. Met een totale oppervlakte van 614.000 vierkante meter (gelijk aan zo’n 86 voetbalvelden), verdeeld over 414.000 vierkante meter buitenruimte en 200.000 vierkante meter halruimte, is de bauma qua oppervlakte de grootste vakbeurs ter wereld.

Meer dan 30 hijskranen vormen het kraanoerwoud

Wanneer de Bauma 2022 dan op 24 oktober zijn deuren opent, worden de deelnemers weer opgewacht door het beroemde “kraanbos” met meer dan 30 kranen naast talrijke graafmachines, dumptrucks, asfalteermachines en mengtorens.

Foto’s opbouw en webcam Een paar foto’s laten zien hoe de buitenruimte van bauma er momenteel uitziet tijdens de bouw, hoe klein de latere grote machines en systemen zijn voordat ze worden geassembleerd en hoe uitgebreid sommige standconstructies zijn. Ondertussen biedt de bauma-webcam een allround overzicht.

Informatie:

http://www.bauma.de

Link webcam Liebherr toren:

https://bauma2022.panomax.com/liebherrturm

Linke webcam Messe toren:

http://Webcam München – Messeturm – PANOMAX 360°