Verhelst Machines wordt exclusief importeur voor Wolffkran

10 Jaar succesvolle samenwerking tussen Wolffkran en Verhelst Machines leidt tot exclusief importeurschap voor België en is niet-exclusieve verdeler voor Nederland.

Verhelst Machines, de specialist in verhuur, onderhoud en verkoop van torenkranen, snelmontagekranen en bouwliften, sloot onlangs een partnership af om de exclusieve verdeler van WOLFF torenkranen in België te worden. Daarnaast wordt Verhelst Machines ook niet-exclusieve verdeler voor Nederland. Als laatste worden ook de verhuuractiviteiten van Wolffkran in België overgenomen door Verhelst Machines.

De samenwerking tussen WOLFFKRAN en Verhelst Machines startte 10 jaar geleden om de ontwikkeling van Wolffkran op Belgische bodem te versterken. Dit succesvolle verhaal wordt nu bestendigd met een exclusief partnership.

WOLFFKRAN is the leader of the pack. Vanaf hun intrede tot de Belgische markt wordt het merk door klanten aanschouwt als innovatief, veilig en betrouwbaar. Mede doordat Verhelst Machines exclusief verdeler wordt, maken we ons sterk dat we WOLFFKRAN naar een nog hoger niveau kunnen brengen op de Belgische markt en hebben we de ambitie om 70 kranen te verkopen tijdens de komende jaren.

Dhr. Johan Verhelst, CEO van de Verhelst Groep zegt over de nieuwe samenwerking het volgende: “Ik ben trots en tegelijk vereerd om een merk als WOLFFKRAN te vertegenwoordigen samen met het voltallige Verhelst Machines team. Dit exclusieve partnership is een resultaat van een langdurige en succesvolle samenwerking tussen beide partijen waarbij we eerlijkheid en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel dragen. Het zijn trouwens ook deze waarden die we wensen te delen met onze klanten. Together we can colour the sky even more red!”

Dhr. Duncan Salt, CEO van Wolffkran Holding AG reageert als volgend: “Gedurende de jaren hebben we met Verhelst Machines een relatie opgebouwd gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. We zijn er dan ook van overtuigd dat met deze overdracht van verkoop- en verhuuractiviteiten de voetafdruk van WOLFFKRAN in België vergroot kan worden en de professionele service kan verleend worden aan WOLFF torenkraan klanten vanuit het ganse land.”

Over Wolffkran:

Wolffkran is een toonaangevende fabrikant met een traditie van meer dan 150 jaar in hoogwaardige en kwalitatieve torenkranen. Met een eigen verhuurvloot van zo’n 800 torenkranen is het ook een van de grootste kraanverhuurbedrijven ter wereld. De hoofdzetel van Wolffkran is gelegen te Zug (Zwitserland) en heeft productiesites in Heilbronn, Luckau (Duitsland) en Lukhovitsy (Rusland). Het heeft momenteel een wereldwijd personeelsbestand van ongeveer 860 werknemers binnen de drie productiesites. De verkoop-en service entiteiten bevinden zich in West -en Centraal Europa, het Midden Oosten en de Verenigde Staten van Amerika.

Over Verhelst Machines:

Verhelst Machines maakt deel uit van de Verhelst Group, een familiale bouwonderneming met een jarenlange ervaring in de sector. Verhelst Machines is ontstaan in 1997 en gespecialiseerd in verhuur, verkoop, 7/7 onderhoud en hersteldiensten van bouwliften, snelmontagekranen, torenkranen en stroomgroepen. Vanuit onze jarenlange expertise kennen we de noden van de aannemers en kunnen we je op elk moment bijstaan met professioneel advies.

Informatie:

http://www.wolffkran.com

Importeur Benelux:

Verhelst Machines
tel. +32 59 25 53 53
http://www.verhelstmachines.com