#SMT laad je op voor de toekomst!

SMT Nederland organiseert woensdag 8 en donderdag 9 juni in Emmeloord een klant relatie dag.

‘We vinden het erg jammer voor onze klanten dat er dit jaar geen TKD georganiseerd kan worden, wel willen we onze klanten alsnog een leuke dag laten beleven. Door de annulering van de TKD is er ruimte ontstaan in de agenda van SMT en haar leveranciers. Op woensdag 8 en donderdag 9 juni organiseert SMT Nederland een klant en relatie dag in Emmeloord.

Daarom organiseren we dit kleinschalige evenement voor onze klanten. Op deze manier kunnen we alsnog de nieuwste ontwikkelingen laten zien. We gaan er vanzelfsprekend van uit dat we volgend jaar als SMT Nederland weer gezellig op een bomvolle TKD staan! Kom, kijk en beleef de nieuwste ontwikkelingen in de grondverzet en recyclingbranche.’

Er is door SMT Nederland besloten een tweedaags event op te zetten waarbij leveranciers alsnog hun producten kunnen laten zien. Het tweedaagse event is bedoeld voor ondernemers, machinisten en liefhebbers van grondverzet en recycling.

Het buitenterrein van SMT Nederland wordt omgebouwd tot demoterrein waar een breed scala aan Volvo en Sennebogen machines zijn te testen. De showroom van SMT Nederland doet dienst als beurshal waar door deelname van diverse merken voldoende te bekijken en te doen zal zijn.

Deelnemende leveranciers zijn onder andere: Steelwrist AB, Topcon Positioning Netherlands, Eurosteel, Engcon Netherlands, Groeneveld-BEKA Nederland, BV, BECO, Freshfilter, BMAir Benelux, Matt Nielen en Rigter Handelsonderneming.

Diverse systemen of aanbouwdelen van bovenstaande merken zullen ook uitvoerig getest kunnen worden op het demoterrein.

Op woensdag 8 en donderdag 9 juni zal het event plaatsvinden. Bezoekers zijn welkom tussen 13:00 en 20:00 uur. Aanmelden is verplicht en kan via de website van SMT Nederland.

Informatie:

http://smt.network

Aanmelden SMT Nederland klant relatiedag:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-smt-laadt-zich-op-voor-de-toekomst-336554823537