Komatsu lanceert volledig nieuwe PC 33E-6 elektrische minigraver

Komatsu is de koploper in een emissievrij productassortiment.

Komatsu Europe kondigt zijn nieuwste innovatie aan, de PC33E-6. Een volledig nieuw ontwikkelde elektrische minigraafmachine met een eigen gewicht van 3 ton. Uitgerust met een lithium-ionbatterij. Ontworpen om nieuwe normen te stellen om emissievrij werken. Met uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde veiligheidskenmerken, leidt deze geavanceerde nieuwe machine de weg naar een toekomst van schone en zorgzame praktijken en emissievrij werken.

Gebaseerd op meer dan een eeuw Komatsu-expertise op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie, toont de PC33E-6 een toewijding aan een duurzame toekomst. Komatsu beschouwt de marktintroductie van dit nieuwe elektrische model als een springplank voor de ontwikkeling van een markt voor kleine elektrische constructies en als onderdeel van Komatsu’s wereldwijde initiatief om tegen 2050 CO2 neutraal te zijn. De PC33E-6 kan jaarlijks meer besparen dan zijn eigen lichaamsgewicht in CO2-uitstoot in vergelijking met conventionele diesel aangedreven producten, zonder concessies te doen aan prestaties of veiligheid.

Emanuele Viel, Group Manager Utility zegt: “De PC33E-6 beschikt over batterijen met een grote capaciteit en een zeer efficiënte stroomlijn, waardoor de meeste klanten non-stop een volledige dienst kunnen werken voordat ze moeten opladen. Dankzij een razendsnel oplaadsysteem wordt de uitvaltijd aanzienlijk verminderd, wat zorgt voor een hogere productiviteit en efficiëntie op de werklocatie.”

Komatsu begrijpt het belang van gemoedsrust voor onze klanten, en de PC33E-6 wordt geleverd met ons exclusieve Komatsu inleidende E-support klantenprogramma. Dit uitgebreide pakket omvat een gratis onderhoudsplan van 3 jaar, volledige machinegarantie en 5 jaar garantie op onderdelen die specifiek betrekking hebben op de nieuwe hoogwaardige elektrische componenten van de aandrijflijn – allemaal zonder extra kosten.

De PC33E-6 vertegenwoordigt niet alleen een grote verandering in gedachten en ideeën in emissievrije technologie, maar kan ook gebruik maken van Komatsu’s onmiskenbare DNA en opvallende esthetiek. Door voor deze elektrische minigraafmachine te kiezen, kunnen klanten hun uitstoot in eigen handen nemen terwijl ze genieten van eersteklas prestaties. De nieuwe 3 tons Komatsu PC33E-6 minigraver is het paradepaardje van de elektrische minigraafmachine van Komatsu.

PC33E-6 belangrijkste verkoopkenmerken.

Nieuw voor Komatsu elektrische minigraafmachine:

-Emissievrije elektrische minigraafmachine: inzet voor het milieu
-Weinig geluid en trillingen: absoluut comfort
-Betrouwbaarheid: Komatsu ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd – zegt genoeg.
-Prestaties: hoog koppel van de permanente magneetmotor
-Werkcapaciteit: 35kWh van de veilige en betrouwbare Li-Ion batterij om de meeste toepassingen van klanten te dekken
-Nieuwe, zeer comfortabele luchtgeveerde stoel: comfort omhoog, productie omhoog.
-Nieuwe 3,5-inch LCD-monitor: juiste info. op het juiste moment zonder afleiding.
-Foutcodes zichtbaar in Komtrax: eenvoudig onderhoud en lagere kosten.
-Snel opladen tijdens je lunchpauze: off-board lader voor snel opladen (20-100%)
-Vertrouwd Komatsu-gevoel: bewezen prestaties van originele Komatsu-componenten
-E-support: inleidend onderhoud en garantieaanbod voor absolute gemoedsrust

Met de lancering van de nieuwe Komatsu PC 33E-6 elektrische minigraver, komt de fabrikant met een aanvulling in de lijn elektrische graafmachine in een zeer belangrijke gewichtsklasse van 3 ton. Een model waarvoor zeker in de Benelux een grote markt is.

Informatie:

http://www.komatsu-europe.com

Importeur Nederland:

BIA Nederland
tel. +31 (0)883 03 22 00
http://www.biagroup.com

Importeur België:

BIA België
tel. +32 (2) 689 28 11
http://www.biagroup.com