Dolphin Metal Separation kiest wederom voor Hitachi wielladers

Twee nieuwe Hitachi ZW160-7 wielladers voor Dolphin Metal Seperation BV.

De wielladers van Hitachi zijn geen onbekende machines voor Dolphin Metal Seperation BV. In het verleden is men begonnen met twee ZW150-5 wielladers. Beiden werden na intensief gebruik vervangen door de ZW150-6 en op hun beurt zijn deze vervangen voor het nieuwste type in deze klasse: de ZW160-7.

Dolphin staat bekend om de hoogwaardige technieken die worden gebruikt om uit reststoffen de meest uiteenlopende materialen terug te winnen voor hergebruik. De focus ligt hierbij op aluminium, roestvast staal en de zwaar metaalmix (koper, messing en zink).

Beide machines zijn aangepast om optimaal te kunnen presteren. Zo zijn de shovels onder andere uitgerust met: een weeginstallatie, centrale smering, overdruksyteem en bescherming van de onderzijde en cylinders. De machines zijn geleverd met Pladdet hoogkiepbakken, welke volledig vervaardigd zijn uit Hardox.

Uiteraard zijn deze wielladers weer standaard voorzien van de 5 jaar garantie. In combinatie met een onderhoudscontract komt Dolphin dus niet voor verrassingen te staan.

Over de Hitachi ZW160-7 wiellader

De ZW160-7 werd geïntroduceerd tijdens de TKD en hiermee is de complete reeks Hitachi wielladers vernieuwd voor -7 modellen. De ZW160-7 is met een bedrijfsklaar gewicht van 13 ton het kleinste type dat in eigen beheer wordt gebouwd. Net als alle ZW-7 modellen beschikt de nieuwkomer over een haast onovertroffen mate van comfort, stabiliteit en veiligheid.

Informatie:

http://www.hitachicm.com

Importeur Nederland:

Hitachi Construction Machinery Nederland
tel. +31 (0)162 484 310
http://www.hitachicm.nl

Importeur België:

Luyckx NV
tel. +32 (0)3 313 95 51
http://www.luyckx.be

Dolphin Metal Separation B.V.
tel. +31 (0)341 430 402
http://www.dolphin-metal.nl