Pladdet introduceert revolutionair CW 40 CW 40 kantelstuk

Op de TKD 2023 in Almere toont Pladdet voor het eerst een nieuwe revolutionair kantelstuk

Pladdet, de toonaangevende leverancier van grondverzetmachines en aanbouwdelen, zal tijdens de Technische Kontakt Dagen in Almere een primeur presenteren. Het bedrijf kondigt met trots de lancering aan van het nieuwe CW40/CW40 kantelstuk, dat een zeer lage hart-op-hart afstand van slechts 455 mm meet.

Technologische hoogstandje

Het CW40/CW40 kantelstuk beschikt over een zwevende pen constructie die bovendien over-bemeten is voor de gewenste toepassingen. Dit resulteert in een product wat super robuust is en geschikt voor graafmachines tot 30 ton eigen gewicht. Het onderscheidende kenmerk van dit kantelstuk is de constructie, waarbij zowel de onder- als bovenzijde uit één stuk zijn gegoten. Hoogte is belangrijk, met slechts 455mm afstand hart-op-hart wordt het verlies aan opbreekkracht daadwerkelijk geminimaliseerd.

Vaste aansluiting

Naast de snelwissel-aansluiting bovenaan, is een vaste ophanging bovenaan ook mogelijk, direct aan de machine. Het voordeel hiervan is dat de complete opbouwhoogte nog lager is omdat de vaste CW snelwissel vervalt. Nadeel kan zijn dat het kantelstuk dan niet snel uitwisselbaar is tussen meerdere machines. De keuze hiervoor ligt bij de klant.

Breed scala aan toepassingen

Pladdet heeft bij de ontwikkeling van dit innovatieve kantelstuk ook gedacht aan flexibiliteit. Met een kantelhoek van maximaal 45 graden en een eigen gewicht van slechts 560kg is deze in te zetten op machines vanaf 15 ton. Dit maakt het CW40/CW40 kantelstuk ideaal voor een breed scala aan toepassingen, variërend van grondverzet tot sloopwerkzaamheden.

Primeur

Pladdet is blij om dit baanbrekende kantelstuk voor het eerst te presenteren tijdens de Technische Kontakt Dagen in Almere. Dit evenement is de ideale gelegenheid voor professionals in de bouwsector om kennis te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve producten van Pladdet.

Bezoek stand 123

Bezoekers van de Technische Kontakt Dagen kunnen de primeur van het CW40/CW40 kantelstuk ervaren en zich laten informeren over de mogelijkheden en voordelen ervan op de Pladdet stand 123. Het enthousiaste team van Pladdet staat klaar om vragen te beantwoorden.

Beschikbaarheid

Het CW40/CW40 kantelstuk van Pladdet is vanaf nu te bestellen.

Informatie:

Pladdet B.V.
tel. +31 (0)115 481 351
http://www.pladdet.nl