Sennebogen 826G is krachtige en veelzijdige overslagkraan

Sennebogen breidt de G-serie overslagmachines uit met 26 tons overslagmachines

Sennebogen overslagmachines domineren al jaren het machinelandschap op het gebied van afvalrecycling. Met de introductie van de krachtige en veelzijdige 826 G-serie overslagkraan wordt het productportfolio Sennebogen recyclingmachines uitgebreid en zet nieuwe normen op het gebied van efficiëntie en betrouwbaarheid.

Optimale oplossing voor afvalrecyclingtoepassingen

De nieuwe machine uit de 826 G-serie is de nieuwste toevoeging aan de Sennebogen-recycling familie. Met een indrukwekkend bereik van 13 meter en een bedrijfsgewicht van 26 tot 28 ton, afhankelijk van de gekozen uitvoering, is de nieuwe Sennebogen 826G overslagmachine de ideale oplossing voor afvalrecycling, schrootverwerking en recycling en bosbouw en houtverwerkende industrie. Robuuste componenten en een intelligent machineontwerp zorgen ervoor dat de machine zijn waarde op de lange termijn behoudt, zelfs tijdens veeleisend continu gebruik in uitdagende werkomgevingen zoals extreem weer, hitte of hoge stofniveaus. De grote systeemprestaties in combinatie met verder geoptimaliseerde hydrauliek zorgen ook voor een uitstekende efficiëntie.

Delicaat sorteerwerk op de recycling- of schroothoop

Of het nu gaat om laden of sorteren – de nieuwe 826 G bewijst met zijn brede scala aan verschillende uitrustingsopties een universele alleskunner te zijn op het recycling- of sloopterrein. Ook in deze machineklasse is de nieuwe overslagmachine met naar keuze uit 5 diverse onderwagen uitvoeringen bijzonder veelzijdig inzetbaar. Bovendien biedt het modulaire systeem een grote verscheidenheid aan oplossingen, of het nu gaat om poliepgrijper, overslaggrijper, sorteergrijper of magneet . De nieuwe Sennebogen kan worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan klantspecifieke toepassingen en oplossingen te implementeren. Dankzij de geavanceerde, ultramoderne technologie en het consequent verder ontwikkelde machineconcept overtuigt de 826G overslagmachine. Een andere vertegenwoordiger van de 6e machinegeneratie. Dankzij de nauwkeurige en soepele bediening, maakt nauwkeurige sorteer- en overslagwerkzaamheden in de recycling en schrootindustrie kinderspel.

Verbeterde zichtbaarheid en veiligheid

De nieuwe in hoogte verstelbare cabine biedt de machinist niet alleen veel meer kijkhoogte voor maximale veiligheid en zicht. Dankzij het uiterst robuuste ontwerp garandeert de Sennebogen Maxcab, welke 2,8 meter omhoog kan, ook bij hoge snelheden, soepel en moeiteloos werken. De ruime cabine is ontworpen om aan de veeleisende wensen van de kraanmachinist te voldoen: comfortabel, ruim en met doordachte details. Het panoramische raam biedt overzicht over het gehele werkgebied en zorgt voor maximale veiligheid bij het laden en manoeuvreren. Daarnaast zorgen camera’s en tal van andere veiligheidsvoorzieningen ervoor dat mens, omgeving en machine optimaal beschermd worden en veilig de dag doorkomen.

Milieuvriendelijk en zuinig in gebruik

De nieuwe Sennebogen 826G overslagmachine heft maar liefst 4,2 ton op een bereik van 10,5 meter en kan met zijn robuuste uitrusting een overeenkomstig grote hoeveelheid materiaal per werkcyclus verwerken. Uitgerust met een 127 kW Stage V-dieselmotor is de ultramoderne machine bijzonder milieuvriendelijk en zuinig.

Eenvoudig onderhoud en service

Het nieuwe onderhoudsconcept van de 826 G-serie biedt gemakkelijkere en veiligere toegang tot servicepunten zoals het centrale smeersysteem en de tanks. Waardoor het dagelijkse onderhoud eenvoudiger wordt. De centrale elektrische verdelers en elektronische modules maken bovendien onderhoud en service eenvoudiger en zijn dankzij de grote E-box beschermd tegen omgevingsinvloeden. Andere technologische innovaties zorgen er ook voor dat de totale onderhoudsintervallen opnieuw zijn verlengd.

Wereldpremière op IFAT 2024

De nieuwe 26 ton wegende Sennebogen 826G overslagmachine beleeft zijn wereldpremière op IFAT 2024. Daar is de nieuwe overslagmachine live op de ruim 400 m2 grote stand van Sennebogen te zien en wordt live gedemonstreerd.

Informatie:

http://www.sennebogen.de

Importeur Nederland:

SMT Netherlands
tel. +31 (0) 527 636 500
http://smt.network

Importeur België:

SMT Belgium
tel. +32 (2) 254 14 11
http://smt.network