Komatsu lanceert compacte PW 138MR-11 mobiele graafmachine.

Ook Komatsu speelt met de ontwikkeling van de PW 138MR-11 in op de toenemende vraag naar compacte 14 tons mobiele graafmachines.

Komatsu Europe is verheugd de compacte mobiele PW138MR-11 graafmachine aan te kondigen. Het is de nieuwste toevoeging aan de Komatsu EU Stage V-familie van mobiele graafmachines.

De nieuwe PW138MR-11 voldoet aan de EU Stage V-emissievoorschriften en biedt nieuwe functies, opties en waarden gevraagd door klanten. Het biedt eersteklas comfort voor de machinist, slimme veiligheid initiatieven, intuïtieve ergonomie, enorme prestaties, haarscherpe bediening, eenvoudige service, dynamische styling, gemoedsrust door een bewezen Komatsu nabehandelingssysteem, benijdenswaardig niveaus van standaarduitrusting, en allemaal vakkundig gecombineerd in een compact pakket dat geloofde zijn enorme prestaties.

“Een perfecte match tussen een extreem compact formaat en topprestaties stond centraal voor Komatsu-ontwerpers”, zegt Alex Visentin, Product Manager voor Compact Wheeled Graafmachines. “Hefprestaties, ongeëvenaarde stabiliteit en een volledig pakket aan extra opties geven de eindgebruikers een buitengewoon veelzijdige machine” Hij besluit: “Op de Europese markt vandaag de dag kan geen enkele andere fabrikant zo’n unieke combinatie garanderen”.

De PW138MR-11 maakt optimaal gebruik van de synergie en knowhow van de Komatsu-groep ultieme veelzijdigheid, koopgemak en gemoedsrust door de af fabriek gemonteerde Lehnhoff Powertilt- en Variolock-opties.

Met een groeiende vraag naar milieuoplossingen, en stedelijke gebieden welke steeds meer gevoelig zijn voor emissies, biedt de Komatsu PW138MR-11 EU Stage V mobiele graafmachine klanten de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan een aanbesteding, om milieu referenties, en om hun investering toekomstbestendig te maken.

Kenmerken en voordelen van de Komatsu PW 138MR-11 mobiele graafmachine:

-Moderne, onderscheidende en begeerlijke Komatsu-styling.

– Motor conform EU Stage V met DPF en SCR. – Concurreren in elke aanbesteding, zorg voor het milieu, toekomstvastheid van uw investering, gemoedsrust.

-Productiviteit: +3% versus PW118MR-11.

-Trailer voorinstelling.  Draaikoppeling met extra elektrische poorten en connector.

– Nieuwe trekhaakoptie: Mogelijkheid om maximaal 3,5 t aanhangergewicht te trekken.

-Standaard led-werklampen: zien en gezien worden onder alle omstandigheden.

-Geïntegreerde bediening van het aanbouwdeel van Komatsu: eenvoudige aanpassing van de stroom en druk

-Verplaatsing pedaalfunctie: nu op joystick voor meer voetruimte => meer comfort voor de machinist.

-100% sperdifferentieel: grip op elke ondergrond.

-KomVision 4e camera als optie – uitgebreid gezichtsveld voor verbeterde veiligheid.

-Nieuw esthetisch contragewichtontwerp met Komatsu Stage V signatuur.

-Automatisch 2-weg -> 1-weg -> 2-weg schakeling van hulpstukken: veilig, snel & veelzijdig.

Informatie:

http://www.komatsu.eu

Importeur Nederland

BIA Nederland
tel. +31 (0)883 03 22 00
http://www.biagroup.com

Importeur België:

BIA België
tel. +32 (2) 689 28 11
http://www.biagroup.com