Sany succesvol in de Benelux

Sany grondverzetmachines winnen terrein in de Benelux.

Steeds vaker raken aannemers in de grond-, weg- en waterbouw en machineverhuurders overtuigd van de kwaliteit van de Sany grondverzetmachines. Sany behoort tot de grootste Chinese fabrikanten van grondverzetmachines en hijskranen en tot de wereldtop qua aantallen. In de Benelux bleven de aantallen verkochte machines tot nu toe tegenvallen. Dat ligt hem echter totaal niet aan de kwaliteit. Sany heeft echte ambitieuze groeiplannen voor Europa en wil daarin echt marktaandeel behalen. Daarom heeft men afgelopen jaren de machines compleet nieuw ontwikkeld en welke voldoen aan de veeleisende Europese gebruikers. En voldoen ze met hun dieselmotoren dan ook aan de huidige emissienormen. Het vraagt gewoon veel tijd om klanten te overtuigen om te kiezen voor een machine welke gemaakt is in China. Velen hebben nog altijd, en volledig onterecht, een vooroordeel. Dat kan alleen maar weggenomen worden door klanten zelf machines te laten uitproberen. Het is niet alleen de prijs die telt bij aanschaf. Wat overigens de Sany machines wel zeer aantrekkelijk maakt. Een goede importeur/dealer is daarbij net zo belangrijk en een goede service organisatie waarop klanten kunnen rekenen.

In Nederland is nu DNL Machines & Equipment uit Haastrecht de importeur van Sany. Voor België is dit Palmaers Grondverzetmachines uit Hoeselt (B). Beiden hebben inmiddels de eerste machines verkocht en successen geboekt. Op de Matexpo in Kortrijk kon men al de nieuwste modellen machines bekijken. Vooral ook de Sany SY 155U trok veel belangstelling naast de minigravers. Begin november hield DNL Machinedagen waar Nederlandse klanten kennis konden maken met de nieuwste Sany grondverzetmachines. Vrijdag 19 en zaterdag 20 november organiseerde Jousma’s Machinery in samenwerken met DNL Sany kennismakingsdagen in Ternaard. Jousma’s Machinery is voor noordelijk Nederland sinds mei dit jaar de officiële dealer van Sany grondverzetmachines. De machines worden verkocht door eigenaar Lucas Jousma en gaat binnenkort ook de eersten uitleveren. Waarover binnenkort nog meer te lezen is op www.bouwmaterieelbenelux.com De klanten raken steeds vaker overtuigd en vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouden en dat achter Sany nu een uitstekend georganiseerde service organisatie zit. Tel daarbij nog op dat standaard er 5 jaar of 10.000 uur garantie gegeven wordt!

Sany Kennismakinsdagen

Op de Sany Kennismakingsdagen welke in het Friese Ternaard werden gehouden, konden klanten kennis maken met de nieuwe 16 ton wegende SY 155Y binnendraaier. Hiervoor is veel belangstelling. Voor de Benelux zijn dan ook de SY 75C, SY 80U, SY 215C, SY 265C, SY 305C en SY 500H interessant op het gebied van rupsgraafmachines. Sany kan zelfs origineel af fabriek een SY 500H High Reach Demolition sloopkraan leveren waarmee tot maar liefst 28 hoogte gesloopt kan worden. Deze onderscheidt zich door een hydraulische verbreedbare onderwagen en verlengde rupsen waardoor deze de grootste stabiliteit biedt qua machines in deze gewichtsklasse. Een zeer complete sloopkraan origineel af fabriek welke voor de sloopaannemers in de Benelux zeker potentie biedt en dat tegen een zeer interessante prijs. Verder konden klanten draaien met 3 modellen Sany minigravers: SY 18C, SY 26U en SY 50U.

De Sany Kennismakingsdagen zijn goed bezocht en konden toch ondanks de corona maatregelen en met in acht neming van de strenge regels veilig doorgaan. De klanten welke de dagen bezocht hadden toch vaak nog nooit van het Chinese merk Sany gehoord. En toch vaak ook wel een mening. Dat is het mooie van zulke dagen dat er zelf mee gedraaid kan worden. Dan blijkt uiteindelijk dat de machines toch heel goed en fijn draaien en het oordeel wat ze hadden helemaal weggenomen is. Dan is er veel gewonnen. En geven uiteindelijk de 5 jaar of 10.000 uur garantie in combinatie met een zeer aantrekkelijke prijs en een goede service organisatie welke achter Sany staat de doorslaggevende rol. De klanten waren zeer positief en is er veel serieuze interesse is om een Sany te kopen. Inmiddels heeft Lucas Jousma de eerste minigraver verkocht en wordt binnenkort uitgeleverd. In ieder geval wordt Sany met de grondverzetmachines en hijskranen steeds succesvoller in de Benelux en ‘Verandert kwaliteit de wereld’.

Informatie:

http://www.sanyeurope.com

Importeur Nederland:

DNL Machines & Equipment B.V.
tel. +31 (0)182 383 932
http://www.dnlonline.nl

Dealer:

Jousma’s Machinery
tel. +31 (0)6 227 25 891
http://www.jousmasmachinery.nl

Importeur België:

Palmaers Grondverzetmachines
tel. +32 (0)89 50 17 75
http://www.palmaersgrondverzetmachines.be

Dealer:

ETS Machinery
tel. +32 (0)492 61 51 61
http://www.ets-machinery.be